"Ekonomirådgivning med AHA-upplevelse"

Moa och Tilda Sjöö

Ahran Konsult stöttar systrarna Moa och Tilda Sjöö i deras satsning mot den yppersta världseliten i badminton.


" Hej, vi är två systrar och landslagstjejer som satsar allt på badminton. Nu tar vi nästa steg och gör en gemensam satsning mot den yttersta europaeliten. Moa, 21 år, har redan prövat på spelet som senior under två säsonger och Tilda, 18 år, kommer efter genomfört Junior-EM och Junior-VM under hösten att satsa fullt ut på seniortouren. Vi gör en gemensam satsning på damdubbel och parallellt med detta försöka hitta varsin slagkraftig partner i mixed. Vi är uppvuxna i Uppsala och har badminton med oss sedan modersmjölken då både mamma och pappa spelat badminton på hög elitnivå.

Jag, Moa satsar sedan två år på heltid på det nationella centret i Uppsala. Jag har ett administrativt jobb på ca 30-40% som jag kombinerar med min satsning.
Jag, Tilda spelar på centret på halvtid samtidigt som jag slutför mitt tredje år på Celsiusskolans ekonomiska program. Jag går idrottsgymnasiet och tillhör topp och talangprogrammet NiU topp 15.

En satsning mot Europaelit kräver förutom blod, svett och tårar en hel del pengarna. Vi har stöttning från Svenska badmintonförbundet, vår klubb Fyrisfjärden och våra föräldrar men för att kunna göra de resor som krävs och för att kunna satsa utan att jobba heltid krävs mer resurser. En fördyrande omständighet är att världsbadminton primärt spelas i Asien."


ahran.se

Ekonomiska tjänster som ger dig möjlighet att effektivisera, utveckla och förnya er verksamhet.

AHrAn Konsult AB
"Ekonomisk rådgivning med AHA-upplevelse"

Kontakta mig

803
876
886